Apartment in Valencia

Two adjoining houses had been renovated to create this one House in Valencia, Spain by Fran Silvestre Architects. Designed to separate daytime and nighttime activities, public and sleeping areas are located at opposite ends of the site, leaving the services and circulation concealed within the core.

The minimal architecture defines and connects the interiors like a sanctuary that draws light into its very linear spaces. The choice of lighting fixtures in this house compliments the strong amount of daylight designed to be let it through the big panels of glass on the exterior. The designers at Fran Silvestre Architects do what they do best in this project which I found by chance while browsing through their stunning portfolio: making minimalism desirable.

Photography by Diego Opazo.