T Residence

This minimal one story house has been recently completed by Shinichi Ogawa & Associates. Located in Kagawa, Japan and surrounded by a rural landscape, the striking T Residence presents quite a sight. The semiopaque glass wall of the fasade allows the light in during the daytime, and makes the house look like a luminous box in the darkness. Behind these glass panels is an elegant courtyard, which makes the open and airy interior feel more secluded.

The interior consists of two parts: the main rooms, connected lineally, and the utility rooms, aligned into a small section by the North side. The large floor to ceiling windows open completely, removing any boundary between indoor and outdoor spaces. The whiteness of the surfaces reflects the light and makes the space even brighter. It also unifies the design and creates the look of completeness.

Perfect Basics
Visionary Audio Eyewear
Nuori
Fight for Fresh Skincare
Publisher of Creative Books
hodina
A Less but Better Timepiece
Artboard
Minimal Office Accessories