House in Ueda

This two-story house has beed completed by Case Design Studio in Ueda Nagano, Japan. The site surrounding the building is a part of a peach and pear orchard, which provides a beautiful green panorama. This backdrop of cultivated greenery emphasizes the laconic color scheme of the house, ranging between black and white with ochre yellow accents. The ample terrace creates a secluded frame, separating the building from the open fields.

I love how light is organized in this project. Open lower level almost becomes one with the outdoor space, while the second floor has more private feel, achieved by a narrow window frontage, overlooking the tops of the fruit trees.

Create an Exceptional Website
Perfect Basics
Live More with Less
The Creators Network
Listing All Things Minimal
Webflow Created with Sketch.
No-Code Website Builder