Tel Aviv apartment

This light-filled apartment in the Bialik area of Tel Aviv was refurbished by Italian-born and London-based Chiara Ferrari Studio.

The open-plan arrangement and the expansive surfaces with no visible joints allows for the original concept of seamlessness desired by the designer. The high-ceilinged space was split and used to create flexible and functional niches, and there is also a glazed extension, providing the master bedroom and bathroom with beautiful natural lighting.

Set within a historic building, the project used locally sourced materials, keeping the design true to its surroundings.

Images courtesy of Chiara Ferrari Studio.

Create an Exceptional Website
Perfect Basics
Live More with Less
The Creators Network
Listing All Things Minimal
Webflow Created with Sketch.
No-Code Website Builder