Penthouse V

Penthouse V is a holiday home for a family of seven in Pörtschach, Austria. The Austria based studio destilat positioned the penthouse in the roof structure of a 1930's cinema.

The center of the apartment is a kitchen hidden in plain sight. Gray wall coverings and a matching island integrates the area with the apartment's design, while white covers hide the utilitarian appliances and cabinetry. An extruding fireplace, set in the same gray tile as the kitchen, is the focal point of the living and dining room. The bedrooms surround the main living area, providing plenty of space for the family and guests.

Soft gray flooring mingles with the plaster and asymmetrical tiled walls creating a modern yet cozy aesthetic. A mix of lighting, built-in and hanging from the ceiling, keeps the home well-lit in all areas. Every design element in the apartment is child-friendly, allowing this home to be as functional as it is beautiful.

Perfect Basics
Visionary Audio Eyewear
Nuori
Fight for Fresh Skincare
Publisher of Creative Books
hodina
A Less but Better Timepiece
Artboard
Minimal Office Accessories