Speech Clinic

The Speech Clinic is situated on the ground floor of a residential block in the city of Lisbon, Portugal. The project of the studio MMVarquitecto is based on the creation of a new image and concept for a clinic in the city for a young therapist. Starting from a small budget, the successful challenge consisted of the reformulation of an existing space into a speech clinic.

This simple and beautiful project is developed as a single space, where the entrance hall is articulated with the main office, where the presence of a mirror is an essential element in the therapy sessions. The possible division of the space is simply obtained by a sliding wall.

The clinic is understood as a place of learning, concentration, where the sound and image are essential elements. An empty space filled with a feeling of depth and vibrations.

Photography by Fernando Guerra.

Create an Exceptional Website
Perfect Basics
Live More with Less
The Creators Network
Listing All Things Minimal
Webflow Created with Sketch.
No-Code Website Builder