Light Soil V2

Studio de Materia’s Light Soil V2 is a beautiful fusion of clean lines. The intersecting elements seem to float and hold one another, but in a way that oozes effortlessness. The use of the natural shape of the terrain by placing the garage on the street level helps separate and delineate functionality of the spaces.

Situated in Poznan, Poland, the use of concrete, glass and wood are so well integrated that the resulting architecture seems almost soft. The lack of clutter and nod to the surrounding landscape are both subtle and contextually sensitive. Studio de Materia has combined a clear technical knowledge base with a minimalist aesthetic that compliments the context and adds clear value to the aesthetic appreciation-ist.

Photography courtesy of Rzemioslo Architektoniczne.