Shichirigahama House

We make a much-loved return to Japan to visit the minimal Shichirigahama House, positioned on the shores of Kanagawa. Designed by architecture firm SNARK, this beach house takes full advantage of its location by inviting as much natural light as possible through expansive floor-to-ceiling windows, framing the uninterrupted ocean view brilliantly. The grand design exemplifies tasteful simplicity through its well-curated space, featuring muted tones and carefully considered furnishings that offer warmth and comfort throughout.

The blend of pure white and warm natural woods in the open-plan living areas strikes a very intentional balance for this family home, and the beautifully finished grey concrete within the bathroom offers a sleek and serene aesthetic.

The windowless façade of Shichirigahama House is one of undeniable minimalism, giving passersby very little insight into what lies within. With only a touch of greenery hugging the white box, the front-facing structure is one that is uncompromisingly private, but also manages to appear welcoming at the same time. The design contrast from front to back is extreme, but works wonderfully as a liveable, minimal home within Kanagawa’s natural beauty.